امیدوار به خودکفایی در تولید ممبران آب شیرینکنها هستیم
مدیر مرکز مدیریت طرحهای کلان و پیشران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: امیدواریم ظرف دو سال آینده در تولید ممبران آب شیرینکنها هستیم.
مدیر مرکز مدیریت طرحهای کلان معاون فناوری رئیس جمهور:
امیدوار به خودکفایی در تولید ممبران آب شیرینکنها هستیم
یزد- مدیر مرکز مدیریت طرحهای کلان و پیشران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: امیدواریم ظرف دو سال آینده در تولید ممبران آب شیرینکنها هستیم.
به گزارش خبرنگار مهر، میثم فرج الهی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از شرکت دانش بنیان تولیدکننده فیلترهای غشایی اسمز معکوس در شهرک صنعتی مهریز با اشاره به افزایش اهمیت انرژی به ویژه آب در دنیا به ویژه در صنایع اظهار کرد: بسیاری از کشورها به سمت تکنولوژیهای بازچرخانی، تصفیه و شیرین سازی آب رفتهاند و ایران نیز در این مسیر قدم برداشته است.
وی با بیان اینکه آب شیرینکنها یکی از مواردی است که در کشور به شدت مورد توجه قرار گرفته است، افزود: یکی از گلوگاه های این مسئله، ممبرانها یا غشاهای اسمزی هستند که شرکت ایساتیس با همکاری های خوبی که با بخش بین الملل داشته خط تولید آن را وارد کرده و محصول نهایی بسیار با کیفیت است اما زنجیره ارزش و فناوری محصول باید در کشور تکمیل شود.
فرج الهی یادآور شد: اگر بتوانیم به مرور داخلی سازی کنیم اتفاقات بسیار خوبی می افتد که این مهم در مرکز طرح های کلان در معاونت علمی رئیس جمهور در دستور کار است و چند پروژه برای داخلی سازی المان های ممبران ها با همکاری شرکت های دانش بنیان و دانشگاه ها در دست مطالعه است.
وی افزود: مسئله این است که گلوگاه های فناوری نیاز به زمان دارد اما امیدواریم بتوانیم ظرف یکی دو سال آینده به خودکفایی در این حوزه برسیم.
مدیر مرکز مدیریت طرحهای کلان و پیشران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، موضوع مهم دیگر در این زمینه را اقتصاد دانست و گفت: هنوز به سطح تیراژ بالای مصرف ممبران در کشور نرسیده ایم بنابراین نیاز داریم به بحث صادرات و اقتصادی شدن تولید این محصول به طور جدی فکر کنیم و در این زمینه برنامه ریزی داشته باشیم زیرا در غیر این صورت با توجه به نیاز محدود کشور، شاید تولید ممبران چندان اقتصادی نباشد.
فرج الهی، اقدامات انجام شده در شرکت ایساتیس به عنوان اولین و تنها تولیدکننده فیلترهای غشایی اسمز معکوس در ایران را بسیار ارزشمند خواند و گفت: امیدواریم با تلاش سرمایه گذار، معاونت علمی ریاست جمهوری و سایر صنایع بتوانیم درصد داخلی سازی این صنعت را روز به روز ارتقا دهیم.
mehrnews.com/x33CK5
ارسال به دوستان